Home » Programma » 2012 » Zolder
Woensdag 26 oktober 2016 

Cycling Team in 24 uur van Zolder30/06 - 01/07

De Eneco 24 Hours Cycling @ Zolder van 30 Juni tot 01 juli 2012.


Met dank aan

Over de 24u
Net zoals in onze buurlanden en de rest van ons wielerminnend land rijden de wielertoeristen, vaak in weer en wind, met duizenden op onze wegen. Maar ook op Circuit Zolder, dat vooral bij liefhebbers van gemotoriseerde sporten bekend staat, zien we 's avonds vaak honderden sportievelingen rondjes op de omloop afwerken. Sinds 2008 is Circuit Zolder volledig verlicht wat de mogelijkheid geeft om ook 's avonds op een afgesloten en veilig parcours te fietsen.

Een recreatief topsport evenement!
De Eneco 24 Hours Cycling @ Zolder heeft bewezen een topsport evenement te zijn. Een topsport evenement maken zonder daarbij de brede doelgroep uit het oog te verliezen is de hoofdbekommernis van de organisatoren. Deelnemen is bij velen nog steeds belangrijker dan winnen. Om het sportieve gedeelte perfect te doen verlopen gebruiken we ook dit jaar weer timekeeping identiek aan de auto en motorsport, waarbij met behulp van de informatica iedere deelnemer bij iedere passage zijn tijd, positie, achterstand en voorsprong zal kennen en dat tot op een honderdste van seconde precies!

Een gezellig sportief team evenement dat je beleeft met vrienden!
Maar de Eneco 24 Hours Cycling is vooral bedoeld voor teams die erbij willen zijn voor de ambiance, voor de gezelligheid, de echte amateurploegen dus. Een unieke manier om samen met je wielervrienden te proeven van de magie van het nachtrijden, van de echte teamsport. Een wedstrijd waar tussendoor in het rennerskwartier tijd is voor sterke verhalen bij de bbq ...

Een teambuilding evenement voor bedrijven!
Tijdens de Eneco 24 Hours Cycling @ Zolder wordt er ook gestreden voor de Corporate Challenge. Bedrijven kunnen hun personeelsleden, klanten of leveranciers overtuigen hun kleuren te verdedigen. Meteen een nooit geziene en onevenaarbare incentive ! Voor deze teams die uitkomen in de Corporate Challenge wordt er bovendien een weekendlang volledige catering voorzien. Lunch, 4-uurtje en avondmaal op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag allemaal in de prijs inbegrepen.

Een leuk gezellig familie evenement!
De Eneco 24 Hours Cycling wil voor iedereen een topevenement zijn ... dus ook voor alle bezoekers. De paddock van Circuit Zolder biedt tal van leuke attracties.. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat enkele paddockzones een leuke plaats om te vertoeven worden. Voor de kleintjes is er bovendien een heus kinderdorp gebouwd met tal van leuke animaties en attracties..

Informatie

Algemeen

  • Vertrek: Later
  • Transport voertuigen van velotour.
  • Terug: Later

Logement: Later